İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - İsmail Çile Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

İsmail Çile Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

CELALİYE MAH. ULUS 1 CAD. NO: 126 İÇ KAPI NO: 1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin günlük yaşamları içerisinde istisnasız her alanda yer alabilmelerini ve başka bireylere bağımlı olmadan hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak; tarihi dokusu ve modern eğitim anlayışıyla özel eğitim alanında örnek gösterilen projelere imza atan bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda engelli bireylerin evrensel ve anayasal haklarını gözetmek suretiyle zorunlu eğitim çağında yer alan zihinsel engelli ve otizmli öğrencilerin okula kazandırılmalarını öğrencilerimizin akademik, toplumsal, iletişimsel, duyuşsal, psiko motor ve tüm gelişim özellikleri açısından eğitilmelerini ve dezavantajlı gruplarla ilgili toplumda farkındalık kazanılmasını görev edinmiştir.
Öğretim Şekli :